AVC ASFALT
VOOR UW ASFALT OPLOSSINGEN!

Over AVC Asfalt

   

Activiteiten

AVC is een allround asfaltwegenbouwbedrijf. U kunt bij ons terecht voor al uw werkzaamheden op het gebied van asfaltverwerking. Onze eigen asfaltploeg staat met het bijbehorend materieel graag voor u klaar. Zij voeren uw werkzaamheden geheel zelfstandig uit en kunnen door hun jarenlange ervaring voor allerlei werkzaamheden ingeschakeld worden.

Wij dragen graag zorg voor het onderhoud en reparatie van uw wegdek. Na analyse en advies helpen wij u graag verder met het onderhoud van uw verhardingen. Hierbij valt te denken aan oppervlakbehandelingen, slijtlagen en het dichten van scheuren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van verdichtingsmetingen en kunt u bij ons terecht voor voor het boren van asfaltkernen en bijbehorend asfaltonderzoek.

AVC heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er wordt daarom enkel gebruik gemaakt van asfalt dat aan alle eisen voldoet en geproduceerd wordt in erkende asfaltcentrales. Daarnaast is één van de aandeelhouders, H4A, in het bezit van een eigen asfaltcentrale.

AVC beschikt over een asfaltset die bestaat uit

  • Asfaltspreidmachine;
  • 3 walsen;
  • kleefauto;
  • 2 vrachtauto's.

Neem dan nu contact met ons op via het nummer: 085- 00 33 000 of door het contactformulier in te vullen.